Robrechts & Thienpont respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door uw persoonsgegevens op te geven op de website gaat u er mee akkoord dat Robrechts & Thienpont uw gegevens overeenkomstig dit Privacy & Cookie Statement gebruikt.

> meer informatie

> Verder naar site
x
Troeven

Troeven

VIER PIJLERS VOOR EEN WATERDICHT VEILIGHEIDSBELEID
ONAFHANKELIJKE ADVIESVERLENING

Robrechts & Thienpont kiest heel bewust voor onafhankelijke adviesverlening. Dat betekent dat we geen overeenkomsten sluiten met leveranciers van producten of diensten. Dat geeft ons, en u, de vrijheid om altijd op zoek te gaan naar de meest geschikte partner.

VOORTDURENDE INNOVATIE EN CREATIVITEIT

Robrechts & Thienpont ontwikkelde de voorbije jaren tal van beveiligingsoplossingen voor grote en kleine bedrijven in heel Europa. Al die kennis hergebruiken we in onze nieuwe projecten. Een solide basis voor succes. Kampt u met een beveiligingsvraagstuk dat we nooit eerder tegenkwamen? Dan komen onze wetenschappelijke achtergrond en voortdurende bijscholing van pas. Zij vormen de basis voor de vernieuwende concepten die we elke dag uitdenken.

Lees meer over ons innovatief karakter >

VERREGAANDE BETROKKENHEID BIJ UW ONDERNEMING

Robrechts & Thienpont leert uw processen, gewoonten en cultuur kennen en creëert een beveiligingsconcept dat daarin past. Zo vermijden we moeilijke en lange implementatieperiodes en heeft uw nieuw securitybeleid de meeste kans op slagen.
Hebt u graag dat wij dat zelf komen uitvoeren? Dan integreren onze consultants zich een tijdje vol- of deeltijds in uw bedrijf. Ziet u onze meerwaarde vooral als sparring partner, coach of expert? Dan nemen we die rol op ons. Want de optimale werkwijze, is de werkwijze die het best bij uw bedrijf past.

Lees meer over onze samenwerkingsvormen >

RESULTAATGERICHTE METHODOLOGIE

Robrechts & Thienpont gelooft niet in een onsamenhangend veiligheidsbeleid. Elk misverstand en achterpoortje laat immers ruimte voor criminaliteit. Onze methodologie, een geïntegreerde en gestructureerde benadering, is precies erop gericht die achterpoortjes te sluiten en uw bedrijf helemaal veilig te maken. Want alleen met dat resultaat zijn wij tevreden.

Scoor met onze procesmatige aanpak >