Robrechts & Thienpont respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door uw persoonsgegevens op te geven op de website gaat u er mee akkoord dat Robrechts & Thienpont uw gegevens overeenkomstig dit Privacy & Cookie Statement gebruikt.

> meer informatie

> Verder naar site
x
Diensten - Creatie veiligheidscultuur

Creatie veiligheidscultuur

Doel

Wij maken uw organisatie bewust van de risico’s en gevaren in uw bedrijf, en zetten iedereen aan tot verantwoordelijk gedrag.

Methode

We ontwikkelen een veranderingsbeleid. Daarin staan opleidings- en awarenessprogramma’s op maat centraal. Ook de consequente en gemotiveerde houding van leidinggevenden is een basispijler voor succes. We ontwikkelen een veiligheidsbewuste houding bij alle betrokkenen in uw bedrijf, met behulp van technieken van change management.

Resultaat

De permanente aandacht voor beveiliging vergroot de bereidheid tot verandering bij uw medewerkers en leidt tot een echte veiligheidscultuur binnen uw bedrijf. Het aangepaste gedrag van uw leidinggevenden, medewerkers, bezoekers en contractanten dringt incidenten meteen terug.