Robrechts & Thienpont respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door uw persoonsgegevens op te geven op de website gaat u er mee akkoord dat Robrechts & Thienpont uw gegevens overeenkomstig dit Privacy & Cookie Statement gebruikt.

> meer informatie

> Verder naar site
x
Diensten - Security audit

Security audit

Doel

Wij brengen de huidige beveiliging in kaart.

Methode

We lichten uw bedrijf door op drie niveaus op basis van een eigen auditmethodiek:

  • Organisatie: we onderzoeken het algemene niveau van de beveiliging, testen de waakzaamheid van uw medewerkers, het veiligheidsbewustzijn van de organisatie en formuleren aanbevelingen.
  • Beveiligingsinstallatie: we evalueren het concept, de performantie en de effectiviteit van uw alarmsystemen, camerasystemen en andere technische middelen. We gaan ook na of ze voldoen aan de moderne standaarden. We vatten de resultaten samen op een overzichtelijke scorecard. Zo kunt u verschillende sites onmiddellijk met elkaar vergelijken.
  • Internationale normen: we toetsen de beveiliging in uw onderneming aan standaarden zoals ISPS (International Ship Port Security), TAPA EMEA (Transported Asset Protection Association), C-TPAT (Customs-Trade Partnership Against Terrorism), AEO (Authorised Economic Operator).
Resultaat

U beschikt over handige referentiepunten om de veiligheid in uw onderneming naar waarde te schatten. Onze voorstellen voor verbetering helpen u bovendien om snel hoger te scoren.