Nieuws

Home /

Nieuws /

RST consultancy: dé nieuwe bedrijfsnaam in de Belgische security community

RST consultancy: dé nieuwe bedrijfsnaam in de Belgische security community

Turnhout – Met genoegen kondigen wij aan dat Robrechts & Thienpont verdergaat onder een nieuwe naam: RST consultancy. Deze naamswijziging weerspiegelt onze groei, toegenomen expertise en de uitbreiding van onze dienstverlening binnen de snel veranderende security omgeving.

De keuze voor “RST consultancy” sluit aan bij onze wens om een krachtiger en moderner imago neer te zetten, dat aansluit bij de brede waaier aan strategische en operationele consultancy diensten die we onze klanten bieden. Hoewel onze naam verandert, blijft onze toewijding aan kwaliteit, klantgerichtheid en het leveren van maatwerkoplossingen ongewijzigd.

“We zijn trots op onze roots en de sterke reputatie die we hebben opgebouwd onder de naam Robrechts & Thienpont,” aldus Paul Robrechts, CEO RST group. “Met de naam RST consultancy willen we nog beter onze ambitie uitdragen om bedrijven in diverse sectoren strategisch te ondersteunen en hen te helpen groeien. We bouwen verder op het stevig fundament van meerdere decennia security expertise en de waardering van onze klanten.”

Wat betekent dit voor onze klanten en partners?

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om onze klanten en partners te bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking. Samen kijken we met enthousiasme uit naar de toekomst onder onze nieuwe naam.

Paul Robrechts
CEO
RST Consultancy